2:42 PM


Во последно време, секогаш кога сакам да испцујам нешто кажувам:
„Гад дем, онаквото!“

Што можеби е и подобро од културното:
„Да му се сневиди!“

А по ѓаволите, не знам што ми значи новава пцовка. Како и да е анестезијата и’ и делува.

П.С. И гад дем онаквото, не можам да го најдам убавото „й“!!!

Labels:


Tweet

Шеќернолимонова
tea with sugar gives me the cramps